fbpx

Aluplast aluminium hoezen NL

Aluplast aluminium hoezen NL

Aluskin aluminium hoezen zijn een nieuwe technische oplossing en introduceren in de moderne en elegante wereld van aluminium en onbeperkt spelen met kleuren, met behoud van vriendelijke PVC-warmte.

De beste energiebesparende parameters en het gelijktijdig bereiken van een optisch onberispelijke schoonheid van aluminium ramen en gevels zijn de troeven die kunnen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende architecten. Aluminium kappen van het aluskin systeem kunnen dankzij moderne lak- of poedertechnologieën elke kleur hebben uit het RAL-kleurenpalet. Door aluminium aluskin-overlays op de buitenoppervlakken van de profielen te gebruiken, kunt u een hoogwaardig uiterlijk, verhoogde sterkte en kleurdiversiteit van gelakte aluminiumprofielen bereiken. U kunt een uniek product maken zonder schroeven, zonder lijmen, zonder onnodige tijdverspilling.

De introductie van overlays die onder een hoek van 90o zijn verbonden, is vooral de mogelijkheid om zeer interessante, raamachtige raamoptiek te verkrijgen, maar ook een grote vereenvoudiging in het stadium van het vervaardigen van ramen met overlays. Dankzij de frontale verbinding van overlays wordt het aantal mensen dat bij het proces betrokken is en de tijd die nodig is om ze voor te bereiden, verminderd. De nieuwe verbindingsmethode vereist ook niet zo’n precisie bij het snijden van de overlays als in het geval van verbinden op 45o, en de overlays zelf hoeven niet langer pas te worden gesneden nadat de ramen zijn vervaardigd. Het voorbereiden van overlays (snijden) kan parallel aan het raamproductieproces plaatsvinden op basis van de optimalisatielijst.

Poprzedni slajd
Następny slajd

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht