fbpx

Aluplast HST 85 mm NL

Aluplast HST 85 mm

De nieuwe Aluplast HST 85 mm hef- en schuifdeuren zijn uniek op de markt: ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten, afhankelijk van de thermische isolatie-eisen: van de basisversie via de standaardversie tot de premiumversie die voldoet aan de hoogste eisen voor passiefhuizen.

Vanaf begin dit jaar is er een nieuw HST 85 mm deursysteem leverbaar, dat enerzijds beantwoordt aan de verwachtingen op het gebied van het creëren van steeds grotere raamconstructies, en anderzijds door structurele veranderingen en vooral de mogelijkheid om bredere beglazingen tot 51 mm breed toe te passen, maakt het mogelijk om bovengemiddelde thermische isolatie-eigenschappen te bereiken.

De meest populaire HST-deurschema’s zijn 2-kwart varianten – met één of beide beweegbare vleugels – of 4-kwart – met twee middelste of alle beweegbare vleugels. De HST-deuroplossing maakt de implementatie mogelijk van grote glazen gevels – de maximale breedte van het HST-deurset is maximaal 6 meter, terwijl de maximaal toelaatbare afmetingen van de vleugels maximaal 3000 × 2500 mm zijn.

Poprzedni slajd
Następny slajd

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht