fbpx

Toebehoren

Tot onze accessoires behoren klinken, grepen, panelen, ventilatieroosters, onderhoudsproducten en aanvullende systemen.

Wij leveren klinken voor deuren, ramen en schuifdeuren. Er zijn modellen die gebaseerd zijn op kogelmodellen, evenals klassieke versies. Klinken voor ramen en schuifdeuren zijn ook verkrijgbaar in varianten met ingebouwd slot.

Dankzij een brede keuze aan grepen vindt ieder het zijne. De modellen op onze website zijn zorgvuldig geselecteerd en afgewerkt met het oog op verschillende architectonische stijlen. Zo passen sommige grepen ideaal in een modern interieur en andere juist weer binnen een Scandinavische inrichting passen, terwijl gouden elementen niet misstaan bij een glamourstijl.

De volgende productgroep van ons bedrijf wordt gevormd door panelen. Hierbij kun je kiezen uit de lijnen classic, economic, extra, fashion, new prestige en top. Iedere lijn heeft zijn karakteristieke eigenschappen maar wat ze allemaal gemeen hebben is gegarandeerde bestendigheid en uitvoeringskwaliteit.

Ventilatieroosters zijn beschikbaar in vier varianten. Ook hier vindt iedereen iets dat aan zijn vereisten voldoet.

Als je samen met ons wilt zorgen voor goed onderhoud van je ramen of deuren, vind je bij ons een brede keuze aan onderhoudsproducten. Wij beschikken over producten die vuil en vet verwijderen, evenals middelen voor afdichting, renovatie en bescherming.

Dankzij onze aanvullende systemen blijft je beschermd tegen insecten, creëer je een balustrade die perfect bij je gebouw past of zorg je voor betere ventilatie en doorluchting van de ruimte.

Profal Kielce Sp. z o.o.

ul. Kościuszki 52/76
25-316 Kielce

Klantendienst
tel. +48 507 050 050
e-mail. biuro@profalkielce.pl

Schrijf een bericht